Film

Fictie-films, documentaires, promoties en reportages.
Film is hetgeen waar ik dagelijks mee bezig ben. Hier zijn voornamelijk films te zien waar ik als editor aan heb gewerkt. Onder aan de pagina staan extra verwijzingen naar het proces van een aantal verschillende films!

UITGELICHT

MIKADO

Mika staat op het punt om haar plattelandse leven met haar moeder in te ruilen voor Amsterdam. In de laatste dag voordat ze verhuisd worden de relaties met haar moeder en vriendin op de proef gesteld. Is ze wel klaar voor deze stap?

Credits: Montage & Color grading

RRIM

Comedy-Central-logo.png

Ruuds Roast interview met Ruud Smulders gaat all in met zijn eigen eerste talkshow, maar dan ook letterlijk all in. In 'Ruuds Roast Interview Met' ontvangt Ruud gasten met een roast verleden of toekomstige roasters van de Roast of Hans Klok!

Credits: Montage, Color grading & Camera B

BNNVARA_Logo_2017_rgb.png

De Dingenduider 

In de rubriek ‘De Dingenduider’ wordt er een gebeurtenis uit het verleden in eigentijds perspectief geplaatst. Met veel animaties en grappen door middel van montage heb ik vier weken lang aan deze rubriek gewerkt.

Credits: Montage & Sound design

npo 2 extra.png

Toen Wij De Tijd Hadden

'Toen wij de tijd hadden' is een webserie over leven in crisis. Volledig in videoberichten, Skype- en FaceTimegesprekken en Instastories. Hoe gaan al die verschillende mensen om met een crisis? 

Credits: Montage & Editassistentie

Background verticaal.jpg

Overig